S’HORT DE SA VALL

S’Hort de sa Vall

S’Hort de Sa Vall és una de les finques del Grup Terracor, empresa familiar que des de fa generacion, es dedica al cultiu de fruites i verdures. Juntament amb la col·laboració d’Aproscom, neix el projecte S’Hort de Sa Vall.

A Aproscom és una fundació que treballa pels drets de les persones amb discapacitat intel·lectual o trastorn del desenvolupament, oferint-lis suport tant a elles com a les seves famílies. Podeu consultar tota la informació a la seva pàgina web www.aproscom.org

S’Hort de Sa Vall és un projecte arrelat a la Vall de la Nou de Manacor (Mallorca) que uneix l’amor per la Terra, l’inclusió, la humanitat i la gastronomia i costums mallorquines, oferint una experiència única als visitants.

Amb les visites guiades a la finca, on fa anys que Terracor cultiva fruites i verdures, es podrà descobrir com es treballa la terra, fent un recorregut per diferents indrets de S’Hort de Sa Vall, i degustar posteriorment els seus fruits en el menú degustació.

Amb aquest conjunt d’Experiències S’Hort de Sa Vall, es pretén donar a conèixer els secrets d’aquesta vall poc coneguda de Mallorca, mostrant un escenari diferent segons la época de l’any en la que es visiti i posant en manifest l’importancia que té el fet de consumir fruites, verdures i productes locals i de temporada tant per al benestar físic com mental. Vos esperam!